Untold 2024 | Ce nume celebre vor urca pe scenă la cel mai așteptat festival din România

0

Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies şi Purple Disco Machine sunt printre artiştii care vor urca pe scena principală a Festivalului Untold, care va avea loc în perioada 8-11 august, în Cluj-Napoca.

“Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, se pregăteşte să-şi deschidă porţile universului magic în perioada 8-11 august pentru sutele de mii de fani din întreaga lume, pentru care organizatorii pregătesc noi experienţe memorabile şi un lineup impresionant în care sunt incluşi DJ de top la nivel global: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine”, au anunţat joi, organizatorii evenimentului muzical.

Lost Frequencies, unul dintre cei mai carismatici artişti din muzica electronică, este una dintre surprizele oferite de creatorii Untold pentru cea de-a 9-a ediţie a festivalului. Belgianul are 10 single-uri premiate cu Discul de Platină, peste 23 milioane de ascultări lunar şi peste 1 miliard de stream-uri pe platforma Spotify. 

Un alt nume celebru care va urca pe scena de la Untold este Timmy Trumpet, singurul DJ din lume care a pus muzică pentru 22 de secunde în stare de imponderabilitate, gravitaţie zero, a plutit la propriu, în cadrul unui program derulat cu Agenţia Spaţială Europeană şi germanii de la BigCityBeat.

Unul dintre cei mai aclamaţi artişti ai genului melodic house & techno, Solomun, e DJ-ul care a avut un live spectaculos de 3 ore la Galaxy Stage în cadrul ediţiei aniversare a festivalului Untold, ediţia 2019. 

 

Bilete și abonamente Untold 2024

Fanii pot achiziționa abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de magie de pe untold.com. Cea de-a noua ediție a festivalului UNTOLD va avea loc între 8-11 august 2024.

Din data de 25 martie prețurile abonamentelor pentru ediția 2024 a festivalului UNTOLD vor crește, cei care optează pentru accesul general timp de 4 zile vor achita 159 Euro plus taxe.

  • Access General, de la 864.20 Lei
  • Friendship Packs, de la 2992.80 Lei
  • Under 25, de la 690.20 Lei
  • VIP, de la 2030.00 Lei 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.