UNTOLD 2023 va avea loc pe 3-6 august. Când vor fi puse în vânzare primele bilete

0
untold

Organizatorii Untold au anunţat că anul viitor festivalul va avea loc în perioada 3 – 6 august, la Cluj – Napoca, precizând că primele abonamente vor fi puse în vânzare în data de 6 octombrie.

Organizatorii au transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că cea de-a opta ediţie a unuia dintre cele mai mari şi mai aşteptate festivaluri din întreaga lume, Untold, va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

“Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, organizatorii spun că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România şi artişti pe care fanii şi-i doresc pe scena principală Untold. Ediţia cu numărul opt aduce şi o poveste nouă, personaje noi şi multe alte surprize pe care participanţii le vor descoperi în tărâmul magic Untold. În cele patru zile şi patru nopţi de festival, creatorii experienţei Untold vor transforma cei peste 235.000 de metri pătraţi din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversităţii genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuţi artişti din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop şi multe altele”, se arată în comunicat.

Organizatorii au precizat că primele abonamente 10.000 de abonamente vor fi puse în vânzare în data de 6 octombrie, la ora 14:00, la preţul special de 109 euro plus taxe.

Peste 360.000 de oameni au participat la Untold 2022, în cele 4 zile şi 4 nopţi de festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.