Ultima dorință a Ronei Hartner. Artista și-a prevestit moartea

0

 

Rona Hartner a avut o ultimă mare dorință despre care a povestit pe paginile de socializare.

 

Artista a spus că vrea să rămână în viață până reușește să finalizeze ultimul său album, intitulat Eternity, chiar dacă starea sa de sănătate este rea.

„Vreau sa nu plec de aici până nu termin discul meu Eternity. Chiar vreau să fac acest album. Am să îl fac chiar dacă nu știu dacă mă voi mai ține pe picioare”, a transmis în cadrul unei transmisiuni live pe contul său de Facebook.

Pe 21 septembrie Rona Hartner a publica pe pagina sa de Facebook coperta albumului său. „Aceasta este coperta pentru situl Hello Asso pe care voi deschide Co producția cu voi a discului Eternity”, a precizat artista pe Facebook.

Rona Hartner s-a luptat ani de zile cancerul. A trăit mereu cu speranța că se va face bine. Cu toate acestea, într-una dintre intervențiile medicale, aceasta a avut un vis ciudat în care și-a prevestit moartea. Se pare că în visul său, tatăl ei, din lumea de dincolo, a chemat-o la ceruri. „Haide, fata mea!”, au fost cuvintele lui.

Rona a mărturisit că în acele clipe critice, Iisus Hristos i-ar fi apărut și el în vis și i-ar fi spus: „Și dacă nu vreau să te vindec?”. După ce s-a trezit a rostit o rugăciune profundă, amintindu-și de un Psalm care exprimă ideea că iubirea divină este mai importantă decât viața însăși, potrivit click.ro.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.