Tudor Chirilă, revoltat de un angajat care fuma în Teatrul de Comedie. Ce atitudine a luat actorul

0
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă s-a revoltat pe Facebook când a văzut un angajat care fuma în Teatrul de Comedie.

Acesta și-a început postarea din mediul virtual cu faptul că există o lege adoptată de Parlament care prevede ca în spațiile publice să nu se fumeze. Din păcate, actul normativ nu este respectat în instituția în care lucrează, și anume Teatrul de Comedie.

Compozitorul este indignat că drepturile sale sunt îngrădite de astfel de persoane care nu se gândesc deloc la binele celorlalți. Mai mult decât atât, vedeta a subliniat că este nefumător și că respectiva angajată nici nu s-a sinchisit să stingă țigara.

În aceeași notă, actorul a mărturisit că s-a gândit să apeleze numărul de urgență 112, dar a renunțat pentru că s-a gândit că s-ar fi pus chiar el într-o situație neplăcută. Cu toate acestea muzicianul vrea să beneficieze de dreptul său.

„A trebuit să urc la croitorie în clădirea administrativă, acolo unde există și contabilitatea și secretariatul literar, programare etc. Pe holul dintre birouri așezată confortabil pe o băncuță tapisată, cu scrumiera lângă ea, o angajată a teatrului fuma liniștită.

I-am spus că nu mi se pare ok și ea a fost de acord, spunându-mi că știe că e rău pentru sănătate. I-am repetat că nu e ok pentru că e o lege care interzice fumatul în spațiile publice. Un pic surprinsă (ce vrea și idiotul ăsta) mi-a zis că știe.

I-am spus că ar trebui să coboare două etaje mai jos să fumeze afară, cum face toată lumea (oare?). Mi-a spus că e complicat. Femeia nu cobora la fumat. Pentru că era afectat confortul ei personal.

Pentru că nu contează libertatea celuilalt, important e să nu fie îngrădită a mea. E complicat să chemi poliția pentru așa ceva. Până ajung ăia nici nu mai ai fapta. Dar ar fi trebuit s-o fac, pentru că e clar că nu puteam miza pe bunul simț al femeii.

Pentru ea e o chestiune nevinovată și eu am părut un antipatic care se ia de ea degeaba, deși mirosea a fum de pe la etajul 1”, a povestit Tudor Chirilă pe pagina de Facebook, unde l-a dat drept exemplu pe Ludovic Orban care a fost surprins fumând în biroul de la Guvern.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.