Trucul de machiaj al Victoriei Beckham pentru a-ți împrospăta ochii în 20 de secunde

0
Victoria Beckham

Pe contul ei de Instagram, Victoria Beckham ne dezvăluie secretul ei pentru a ne trezi și a ne lumina ochii în cel mai scurt timp.

Nu este prima dată când Victoria Beckham ne vine în ajutor cu sfaturile ei de frumusețe, mai ales că și-a lansat propriul brand de machiaj și îngrijire a pielii, cunoscut sub numele de VB Beauty. După ce și-a dezvăluit secretul de machiaj pentru o gură delicioasă sau rutina ei de frumusețe pentru a păstra o strălucire sănătoasă (chiar și în ritmul frenetic al unei Săptămâni a Modei), iată că vedeta ne dezvăluie procedura de urmat pentru a ne sublima look-ul la trezire și care ne relaxează instantaneu. Cum? Prin adăugarea unei note subtile de lumină datorită unui produs de machiaj foarte specific.

SECRETUL VICTORIA BECKHAM PENTRU OCHI MAI STRĂLUCITORI

Pentru a-și lumina privirea de îndată ce se trezește, primul gest al Victoriei Beckham este să deseneze o linie de creion albă, urmând linia de apă inferioară a ochiului. Rezultate? Un ochi mai luminos și mai împrospătat. În orice caz, asta putem vedea urmărind un videoclip postat de fosta membră Spice Girl pe contul ei de Instagram. Ochiul său drept, cu un contur alb, pare mai deschis și mai luminos decât cel stâng, care nu este încă machiat.

În descrirrea postării sale, ea anunță și revenirea produsului de machiaj pe care îl folosește pentru acest hack: creionul Instant Brightening al mărcii ei (disponibil pe site pentru 26 €). „Îmi place să folosesc mai întâi acest produs pentru că elimină roșeața, explică ea. Îmi deschide ochii”. Un sfat de testat (și de reprodus dacă ești convinsă) cu un creion alb (toate mărcile) în fiecare dimineață, în câteva secunde.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.