Tom Cruise, magnatul proprietăților de lux! Iată pe ce și-a cheltuit actorul averea de 600 mil. $

0
Tom Cruise

Tom Cruise nu are nevoie de prezentare, iar recenta sa renaștere la faima globală a venit cu Top Gun: Maverick, o continuare a originalului din 1986. Filmul tocmai a avut proiecția la Festivalul de Film de la Cannes, unde i s-a oferit un Palme d’Or onorific „surpriză”, cel mai mare premiu acordat la eveniment.

Filmul, care a fost lansat pe 25 mai, ar putea fi un succes în box-office, deoarece primul film Top Gun a încasat peste 357 de milioane de dolari, potrivit IMDB. În timpul carierei de 41 de ani a lui Cruise, filmele sale au încasat peste 4 miliarde de dolari în America de Nord și peste 10,1 miliarde de dolari în întreaga lume, făcându-l unul dintre cele mai faimoase vedete de film din lume în activitate.

Potrivit mai multor rapoarte, Cruise, în vârstă de 59 de ani, a strâns o avere de peste jumătate de miliard (600 de milioane de dolari pentru a fi mai preciși) și îi place să-și cheltuiască banii pe mașini, avioane private, caritate și, bineînțeles, conace de milioane de dolari.

Portofoliul de proprietăți imobiliare al starului din Mission Impossible este uimitor! Hai să aruncăm o privire!

Conacul său din Beverly Hills, în valoare de 30,5 milioane de dolari

Tom Cruise a ridicat ștacheta când a cumpărat un mega conac în Beverly Hills, în 2007, pentru 30,5 milioane de dolari cu soția sa de atunci, Katie Holmes. Deși actorul a vândut conacul aproape un deceniu mai târziu pentru 38 de milioane de dolari, mai puțin decât prețul inițial de 50 de milioane de dolari, fosta sa proprietate este încă una dintre cele mai uluitoare locuințe ale starului de la Hollywood. Conacul a fost construit în 1937, cu o fațadă europeană clasică, iar în interior are șapte dormitoare și nouă băi. De asemenea, are o curte spațioasă, piscină, terenuri de tenis și baschet, împreună cu mai multe case de oaspeți și un loc de joacă mare pentru copii. Fiica sa, Suri, a locuit și ea în această casă încă de la o vârstă fragedă, împreună cu mama ei. Cuplul a petrecut multe zile fericite în conacul din Beverly Hills, deoarece este amplasat pe un teren izolat și a oferit multă intimitate celebrei familii.

Proprietatea din West Sussex

Dacă ești un superstar global precum Tom Cruise, probabil că deții proprietăți peste tot. Cruise a cumpărat o proprietate englezească în East Grinstead în 2006 pentru 3,8 milioane de dolari (3 milioane de lire sterline). Cunoscută sub numele de Rede Place, proprietatea oferă o mulțime de spații deschise și grădini verzi, împreună cu o piscină, spa și teren de tenis. Cu un total de opt dormitoare și cinci băi, proprietatea este împărțită între casa principală și un pavilion separat pentru oaspeți, relatează Love Property. Cu toate acestea, cireșa de deasupra poate fi găsită la subsol, deoarece include un spațiu de divertisment all-in-one cu un cinema, sală de jocuri și studio de dans.

Mega conacul se mândrește cu un design tradițional combinat cu unul modern. Se crede că Cruise a ales proprietatea din cauza apropierii sale de sediul britanic al Bisericii Scientologice, Saint Hill, al cărui membru este actorul. Potrivit Sussex Live, actorul a vândut proprietatea în 2016 starului Peter Andre pentru 6,2 milioane de dolari (5 milioane de lire sterline), dar s-a întors în micul oraș Sussex în timpul carantinei Covid-19 și a rămas la sediul bisericii.

A vândut o casă din Hollywood Hills Evei Longoria

În 2015, Cruise și-a vândut minunata sa casă din Hollywood Hills actriței Eva Longoria pentru 11,4 milioane de dolari (a cerut inițial 13 milioane de dolari). Se credea că proprietatea este o vilă fastuoasă în stil european, amenajată și finisată cu podele din scânduri largi, pereți din ipsos venețieni și o bucătărie rustică de fermă italiană. Era puțin mai mică decât celelalte proprietăți ale lui, cu trei dormitoare cu baie privată și o casă de oaspeți cu acoperiș de ardezie ca a patra cameră suplimentară.

Longoria a vândut proprietatea în pierdere, pentru aproximativ 8,2 milioane de dolari, în 2020, potrivit mai multor surse. S-a zvonit, de asemenea, că Tom Cruise a folosit această proprietate ca sediu al Bisericii Scientologice și nu ca reședință.

Incredibila sa fermă din Colorado, de 59 de milioane de dolari

O altă proprietate la fel de extravagantă ar fi uimitoarea sa fermă din Colorado, care are un preț uluitor de 59 de milioane de dolari. Proprietatea include patru dormitoare în casa principală și trei dormitoare în casa de oaspeți și se află în Telluride. A cumpărat-o în 2014. Pe lângă o bucătărie mare, living și sufragerie, incredibila proprietate are și sală de sport, sală de recreere și bibliotecă. La fel ca vila din Beverly Hills, ferma lui Cruise din Colorado păstrează amintiri speciale pentru starul de la Hollywood, deoarece aici și-a petrecut mult timp cu fosta soție Holmes și fiica Suri. S-a despărțit de ferma sa din Colorado în 2021, când a vândut-o pentru 39,5 milioane de dolari.

Apartamentul din New York

Născut în Syracuse, New York City, Cruise are cu siguranță o legătură specială cu orașul său natal. Așa că nu este de mirare că și-a cumpărat unele dintre proprietățile sale anterioare din această metropolă. Potrivit US Magazine, apartamentul său din New York avea două dormitoare, două băi și o sală de sport. Situat în clădirea American Felt, actorul l-a împărțit – la momente diferite – cu fostele soții Nicole Kidman și Katie Holmes. Publicația a mai spus că iubitele anterioare ale lui Cruise – Rebecca De Mornay și diva pop Cher – au petrecut și ele ceva timp în apartament. Cruise a renunțat la proprietate în urma divorțului său și a vândut-o pentru 3 milioane de dolari.

Acum, Cruise locuiește într-un penthouse de mai multe milioane de dolari din Florida

Potrivit rapoartelor, starul american locuiește acum într-un penthouse luxos din orașul Clearwater, Florida, care este cunoscut și drept casa Scientologiei. Proprietatea are o piscină imensă situată pe acoperiș împreună cu o cameră de simulare de zbor, un serviciu de concierge, cinema și lift auto. Acesta din urmă este folosit pentru a transporta jucăriile pe patru roți ale actorului până la un garaj ultrasecurizat care poate adăposti până la nouă vehicule. El a cumpărat penthouse-ulîn 2017, ocupând ultimele două etaje numite SkyView, deoarece oferă vederi de neegalat asupra orașului. Presa britanică relatează că Cruise locuiește în prezent cu fiul său Connor în penthouse-ul din Clearwater, iar proprietatea este creația unui alt scientologist milionar, Moises Agami.

sursa: TABUHIGHLIFE

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.