Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat copilul în secret

0

Theo Rose trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Împreună cu Anghel Damian, artista și-a format o familie superbă de care se bucură în fiecare zi. Cei doi sunt pentru prima dată în ipostaza de părinți, iar asta îi copleșește de emoții.

Familia artistei este mereu alături de ea, iar bunicii sunt topiți după nepotul lor.

În weekend, familia artistei a participat la unul dintre cele mai importante evenimente din viața micuțului. Sasha Ioan a fost botezat, iar evenimentul a fost unul restrâns. Nimeni nu a știut de el, iar artista a postat doar o imagine cu Sasha în brațele nașei sale.

Jurata de la „Vocea României” a ales ca Raluca, sora ei să fie nașa fiului său. Cele două au o relație specială, așa că Raluca a fost cea mai bună alegere a ei. Sora lui Theo Rose nu s-a putut abține nici ea și a postat o imagine cu Sasha, în timp ce-l ținea în brațe.

Cel care a dat-o de gol pe artistă a fost chiar tatăl ei. Acesta a confirmat faptul că a fost un eveniment unic, plin de emoție pentru toată lumea. Botezul a fost sâmbătă și s-a desfășurat exact așa cum și-au dorit părinții, adică într-un cadru unic și intim, fără ca nimeni să nu le strice bucuria.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.