Theo Rose și Anghel Damian, nași de cununie în biserică, deși nu sunt căsătoriți

0

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie în weekendul care tocmai a trecut. 

Duminică, 27 august, cântăreața a făcut furori în biserică în rolul de nașă la cununia prietenei sale din copilărie, care s-a căsătorit, dar și la botezul fetiței acesteia.

Denisa Trofin, cântăreață și reporter la PRO TV, s-a căsătorit cu Cosmin Nistor, cu care are o fetiță, pe Karla Elena, iar cântăreața și Anghel Damian au fost nașii lor de cununie, dar și nașii micuței.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, turcoaz, la care a asortat o pereche de sandale strălucitoare și un buchet de flori roz, Theo Rose a trăit emoții intense în biserică, însă întotdeauna l-a avut alături pe Anghel Damian, care a îmbrăcat un costum lejer la eveniment.

„Suntem nașii prietenei mele din copilărie și soțului ei minunat și ai iubitei noastre Karla Elena”, a scris Theo Rose pe Instagram. 

Cântăreața și actorul nu sunt căsătoriți și, din această cauză, ei nu puteau fi nași în biserică, însă, probabil, ei au primit o aprobare și totul a decurs cum și-au dorit. De la biserică, mirii și nașii s-au îndreptat spre locația de petrecere, unde atmosfera a fost întreținută de Elena Gheorghe.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.