Survivor 2023. Ce sumă a primit Carmen Grebenișan în urma participării la emisiune. E mai mare decât cea încasată de câștigător

0

Marele câștigător al Survivor România 2023 a fost Dan Ursa. Totuși foarte puțină lume s-a gândit la faptul că una dintre finaliste, Carmen Grebenișan, a ajuns, la finalul concursului, să câștige mai mulți bani decât marele câștigător.

Influencerița nu a câștigat cei 100.000 de euro de la Pro TV, dar a reușit să obțină un onorariu mai mare decât cel obținut de Războinic.

Carmen Grebenișan, care a fost acuzată de favoritism din partea producătorilor de la Pro TV, a fost prezentă în competiție încă de la început, începând cu data de 9 ianuarie. Aceasta a reușit să reziste în Republica Dominicană timp de 20 de săptămâni, până pe 24 mai. 

Conform informațiilor apărute în presă, influencerița din mediul online ar fi primit o remunerație de 5.000 de euro pe săptămână. Dacă facem un simplu calcul, înmulțind 5.000 de euro cu cele 20 de săptămâni petrecute în competiție, rezultă că vedeta a primit nu mai puțin de 100.000 de euro pentru participarea sa. 

Însă, este interesant de menționat că, în ciuda faptului că Dan Ursa a câștigat Survivor 2023 și a primit suma de 100.000 de euro, el nu va reține întreaga sumă. După deducerea taxelor și impozitelor, va pierde câteva mii de euro bune.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.