Suma colosală câștigată de Ștefan Hrușcă din concertele de Crăciun

0

Ștefan Hrușcă, stabilit în Canada din 1991, revine anual în țară pentru a le cânta românilor celebrele sale colinde. Acest lucru îi aduce în conturi o sumă colosală.

Ștefan Hrușcă îi colindă pe români în turnee de zeci de spectacole, pentru că știe că ai săi conaționali rezonează la colindele cărora le dă glas în stilul său inconfundabil. Cu această ocazie, artistul adună o sumă de bani ce-i permite să trăiască lejer tot anul următor.

Spectacolele sale au și o parte financiară foarte profitabilă, suma care-i intră în conturi la fiecare astfel de turneu asigurându-i traiul. Potrivit money.ro., Ștefan Hrușcă a obținut din concertele susținute anul trecut, în perioada Sărbătorilor de iarnă, nu mai puțin 350.000 de euro, din spectacolele pe care începe să le susțină mai întâi în alte țări din Europa, apoi în România.

Tariful lui Hrușcă pentru un astfel de concert este de aproximativ 10.000 de euro. Și anul acesta, cântărețul și-a început turneul încă din 18 noiembrie, în Brescia, Italia. Sunt în total 31 de spectacole, în Italia, Germania, Franța și Elveția, după cum arată programul postat chiar pe pagina de Facebook a artistului.

Ultimul concert în afara României a avut loc pe data de 9 decembrie, în Berna, iar acum Ștefan Hrușcă se află în țara noastră. La noi, Turneul Național de Colinde – Ștefan Hrușcă 2023, așa cum este denumit, a debutat pe 10 decembrie, la Târgul de Crăciun din Oradea.

În total sunt 17 spectacole, la care se adaugă cele două din București, ce vor încununa turneul. Acestea vor avea loc în aceeași zi, luni, 18 decembrie, pe scena sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Național „I. L. Caragiale”. Orele de începere ale concertelor din București sunt 17.00 și 20.00.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.