Spike reacționează după a fost prins cu fosta soție a lui Bordea

0

După divorțul de Cătălin Bordea, Livia s-a cuplat cu cel mai bun prieten al său, Spike. 

Dacă Livia nu a dorit să comenteze nimic pe acest subiect, cântărețul nu s-a ferit și a mărturisit, în mod ironic, faptul că el și bruneta sunt colegi de firmă, doar că se mai și sărută din când în când.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid,  trebuie s ă închid”, a declarat Spike pentru Cancan.ro.

La scurt timp după ce publicația CanCan a demascat idila dintre cei doi, Cătălin a transmis un mesaj dur în social media, cu subînțeles la adresa lor.

Comediantul a ajuns la concluzia că „cine se aseamănă, se adună”, bănuielile i-au fost confirmate, ajungând la concluzia că „despre morți numai de bine” trebuie să vorbești, semn că i-a și-a luat mâinile de pe prietenia cu Spike. 

„Întotdeauna am crezut că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine.”, a fost mesajul transmis de comediant în secțiunea InstaStory, la scurt timp după trădarea survenită din partea fostei soții și a fostului cel mai bun prieten. 

Livia și Cătălin Bordea aveau o relație de prietenie de ani de zile cu Spike și iubita sa, Simona. Cei patru erau de nedespărțit și petreceau foarte mult timp împreună. Chiar dacă părea că prietenia lor va dura pentru totdeauna, la începutul acestui an lucrurile au luat o altă întorsătură.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.