Soțul Roxanei Ionescu, DJ la petrecerea cu vedete din Padina unde a fost omorât un om, detalii neștiute despre eveniment

0

Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, a fost DJ la petrecerea cu vedete de la Padina, unde un bărbat a fost înjunghiat mortal.

Potrivit declarațiilor sale, Alex Velea, unul dintre artiștii prezenți, ar fi plecat de la petrecere cu aproximativ o jumătate de oră înainte ca tragedia să aibă loc, fiind obosit. 

De asemenea, DJ-ul a menționat că nu a reușit să identifice sau să cunoască majoritatea persoanelor prezente la eveniment.

„Din câte am auzit, nu l-am văzut eu, Alex Velea a plecat la petrecerea de lângă. Tot așa am auzit, cu jumătate de oră înainte să se întâmple toată treaba asta, plecase și el, că îi era foarte somn, începuse și el mult mai devreme ca și noi și cumva el n-a mai participat la toată treaba asta.

Toată lumea știa că el nu mai era în momentul acela acolo, deja era la somn, chiar cu jumătate de oră înainte plecase.

Pentru mine a fost o mulțime de oameni pe care nu îi cunoșteam, nu i-am reperat, nu i-am identificat, nu i-am văzut.

Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Era foarte sensibilizată de tot ce s-a întâmplat. Alex Velea a spus că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat.

Cumva, deja ne așteptam că o să fie o chestie publică în care, dat fiind faptul că toți eram acolo invitați, se vor folosi numele.

Din două cuvinte pe care le-am schimbat cu el, el plecase și nu știa nici el exact ce s-a întâmplat”, a declarat Tinu Vidaicu, la un post de televiziune.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.