Soțul Cristinei Spătar a intrat în politică. În ce partid s-a înscris Vicențiu Mocanu

0

Soțul Cristinei Spătar, Vicențiu Mocanu, a intrat în partidul AUR și și-a anunțat candidatura la Primăria Râmnicu Vâlcea. 

Totul s-a întâmplat în cadrul unui eveniment care a avut loc la Râmnicu Vâlcea, în prezența liderului AUR, George Simion. Cea care l-a susținut pe omul de afaceri din primul rând, când și-a anunțat candidatura, a fost chiar soția lui, artista Cristina Spătar. 

„Mereu împreună! Succes pe noul drum! Sunt alături de tine!”, a fost mesajul pe care ea i l-a transmis soțului ei, Vicențiu Mocanu.

Alături de Cristina Spătar, la evenimentul de la Râmnicu Vâlcea, a mai fost și bună ei prietenă interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu.

Referitor la cariera lui în politică, Vicențiu Mocanu a declarat că de mai multe ori a primit oferte de la diferite partide. Acum, el a intrat în partidul AUR și a declarat, în discursul său, că își dorește să facă multe schimbări în bine în Râmnicu Vâlcea. 

„Am purtat discuții cu foarte mulți oameni de-a lungul timpului. În urma acestor discuții am înțeles problemele cu care se confruntă întreaga noastră comunitate. Nu aș fi fost aici, dacă nu aș fi convins că le pot rezolva, împreună cu voi. Provocările nu mă sperie, ci ele mă determină să mă implic cu toată forța și energia pentru a produce schimbarea de care Râmnicu Vâlcea are nevoie”, și-a început Vicențiu Mocanu discursul.

Totodată, el a explicat și motivele pentru care a decis să candideze la primăria Râmnicu Vâlcea. „Simt nevoia de a reda comunității tot ceea ce sunt eu astăzi și a readuce valorile pe care le-am pierdut din cauza incompetenței, neștiinței și relei credințe. Am experiență și o viață dedicată muncii și comunității. Am pornit de jos, fără să mă dau în lături de la greu și tot ce am construit până acum am făcut prin muncă asiduă și determinare. În toți acești ani am înțeles ce își doresc de la primar tinerii, mamele pentru viitorul copiilor, funcționarii publici și cei de la firmele private, medicii, profesorii, cei din profesii liberale și toți ceilalți”, a mai transmis el.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.