Smiley lansează „Days of Summer”. Cum sună piesa compusă acum 4 ani

0

Smiley a venit cu o surpriză pentru fanii lui, în această toamnă. Artistul a lansat o piesă în limba engleză cu un mix unic de sound-uri raggae și synth-pop.

Piesa face parte dintr-un proiect amplu pe care artistul român îl dezvoltă de câțiva ani, de când compune și lucrează în Los Angeles și Londra alături de nume mari din industria muzicală mondială prin compania Romdrops, divizia internațională a HaHaHa Production.

„Este o piesă care vorbește despre nostalgie, titlul Days of Summer este o figură de stil pentru zilele frumoase în care relația dintre cei doi era perfectă.

Este o piesă făcută acum 4 ani pentru sufletul meu, așa cum îmi place mie, împreună cu Chopsticks, ca parte din proiectul meu internațional la care lucrez continuu, în paralel cu piesele în limba română. 

Este o plăcere pentru mine să compun ce simt și să lansez ce-mi place dincolo de obiective pe termen lung și planuri mari. Am foarte multe piese compuse în engleză, alături de oameni din afara țării, și vreau să lansez din când în când câte una de suflet”, declară Smiley.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.