Smiley i-a reproșat lui Cătălin Măruţă că n-a venit la nunta lui. Unde s-au aflat prezentatorul și soția sa, Andra

0

Andra și Cătălin Măruță s-au numărat printre absenţii de marcă de la marele eveniment din week-end-ul trecut, când Gina Pistol și Smiley au făcut nunta la Snagov.

ele două familii sunt prietene, dar prezentatorul TV şi soţia lui, Andra, au avut obligații pe care trebuiau să le onoreze, scrie Cancan. 

„Mie îmi pare rău că nu am reușit să ajungem. Din păcate, aveam niște contracte de anul trecut semnate și a fost așa, foarte dureros”, a recunoscut Cătălin Măruță.

Smiley a replicat imediat: „Chiar dacă tu și Andra nu ați ajuns, am văzut filmulețul Andrei de la concert, am primit urările, dar vezi că aștept grătarul ăla. Ai zis că dacă nu vii la nuntă…”.

Cătălin Măruță i-a răspuns: „Uite, când vă întoarceți din luna de mire, abia aștept să facem treaba asta. Știi ce m-am bucurat? Noi aveam, așa cum îți spusesem mai demult, contractul ăsta care era de vreun an și ceva și Andra, pe scenă, a zis „Astăzi trebuia să fiu alături de Smiley!”. A cântat piesa voastră, pe care o aveți împreună, și efectiv toți oamenii de la evenimentul ăsta privat au aplaudat și au zis „Toate gândurile bune către Smiley!”. M-am emoționat foarte tare că, la propriul lor eveniment, oamenii ăia au aplaudat și s-au bucurat”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.