Sharon Stone dezvăluie cele 5 reguli de frumusețe pe care le respectă

0
Sharon Stone attending the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala 2021 in New York City, NY, USA on September 13, 2021. Photo by Charles Guerin/ABACAPRESS.COM

Nu este un compliment să-i spui vedetei din Basic Instinct, Sharon Stone, că nu arată o zi peste 40 de ani. Ea nu vrea să fie cunoscută drept o „frumusețe fără vârstă”, iar pentru ea, ideea că tinerețea este singurul lucru care este frumos pur și simplu nu este adevărat.

După ce a suferit o hemoragie cerebrală și un accident vascular cerebral care i-au pus viața în pericol, perspectiva ei asupra frumuseții s-a schimbat, făcând-o să o vadă ca având grijă de sine, mai degrabă decât urmărind un standard nerealist. Cu toate acestea, aspectul strălucitor al lui Sharon Stone continuă să uimească, demonstrând că adevărata frumusețe este fără vârstă.

Sharon Stone crede în menținerea lucrurilor simple, mai ales când vine vorba de rutina ei de dimineață.

Ea își începe ziua doar cu elementele de bază – un strop de apă pe față și o periaj aprofundat pe dinți. Este o abordare revigorantă a îngrijirii de sine care demonstrează uneori că mai puțin înseamnă mai mult. Zâmbetul ei strălucitor este o dovadă a eficacității rutinei ei.

Îi place să folosească produse de înfrumusețare simple și accesibile pentru a-și menține pielea hidratată.

Hidratarea a fost o componentă cheie a rutinei sale de frumusețe de mulți ani. Unul dintre cele mai prețuite articole ale ei este o cremă pe care mama ei i-a dat-o când avea 12 ani și a încurajat-o să o folosească de două ori pe zi. „Ea mi-a spus: „Pune asta dimineața și seara și îmi vei mulțumi pentru tot restul vieții tale”, iar eu încă îi mulțumesc 50 de ani mai târziu. Îmi menține pielea să arate plinuță și strălucitoare”, a dezvăluit actrița.

Ea își spală părul doar o dată sau de două ori pe săptămână.

Acest lucru nu numai că o ajută să-și mențină coafura scurtă, dar îi permite și părului să ia o pauză de la curățarea constantă. De asemenea, crede în schimbarea produselor de îngrijire a părului și păstrează cel puțin 4 mărci diferite. Dar cel mai important, prin faptul că nu îl spăla zilnic, ea permite părului ei să-și păstreze uleiurile naturale și să rămână hrănit.

Spălarea este o parte ne-negociabilă a rutinei ei de autoîngrijire.

Ea crede cu fermitate în puterea exfolierii pentru a obține o piele curată și cu aspect sănătos. „Cred că este important să-ți freci pielea în mod regulat ”, a spus ea. „Cred în menținerea lucrurilor simple. Doar curățați-vă bine fața cu apă fierbinte și un scrum bun.” Potrivit ei, simplitatea este cheia unei bune rutine de îngrijire a pielii.

Ea acordă prioritate frumuseții interioare.

Stone înțelege că adevărata frumusețe începe din interior și de aceea alege să-și hrănească corpul evitând alimentele puternic procesate, băuturile carbogazoase și cofeina. Dar mănâncă și lucruri pe care le iubește, cum ar fi carnea și ciocolata neagră, și nu își impune restricții. Când vine vorba de sport, ea găsește bucurie în Pilates, antrenament în circuit și chiar transpirație prin dans. „Pentru mine, este mai mult despre frumusețea interioară reală”, explică ea.

În loc să urmărească standardele societății privind frumusețea, ea alege să îmbrățișeze procesul natural de îmbătrânire cu grație și echilibru. „Această idee că a fi tânăr este singurul lucru care este frumos sau atrăgător pur și simplu nu este adevărată. Nu vreau să fiu o „frumusețe fără vârstă”. Vreau să fiu o femeie care să fie cea mai bună la vârsta mea”, a dezvăluit actrița.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.