Sfaturi de machiaj pentru ochii cu pleoape lăsate

0
machiaj

Ochii cu pleoape lăsate au fost întotdeauna destul de complicat de machiat, deoarece pielea suplimentară acoperă totul, iar munca ta pur și simplu dispare în spatele ei, făcând adesea să pară ca și cum nu există de fapt niciun machiaj. În ciuda acestui fapt, sfaturi și trucuri încă există.

Ochii cu pleoape lăsate au o piele suplimentară care se pliază spre linia genelor. Din acest motiv, pleoapele îți pot face ochii mai mici, deoarece spațiul de pe pleoapă este mai mic.

machiaj

O problemă care derivă din acest aspect este aplicarea machiajului. Deoarece pielea se pliază și acoperă ochiul, s-ar putea să descoperi că îți ascunde cea mai mare parte a machiajului dedesubt.

Aplică fardul de pleoape peste pliul tău

Deoarece tot ce aplicăm pe pleoapă va dispărea, un sfat de machiaj pentru ochii cu pleoapă lăsată este să aplici fardul de pleoape puțin mai sus, poate chiar aproape de sprâncene. Făcând acest lucru, fardul de pleoape va apărea în continuare atunci când privești drept înainte fără probleme. Poți face acest lucru nu numai cu fardul de pleoape, ci și cu orice produs de machiaj care este destinat să stea pe ochi.

Creează-ți propria cută

Machiajul pleoapelor lăsate presupune ca adevărata ta cută să fie ascunsă în spatele unor pliuri suplimentare de piele, așa că de ce să nu creezi una nouă. Poți crea o nouă cută cu machiaj astfel: peste fardul de pleoape, aplică corector deasupra pliului (urmând forma ochiului), pentru a da iluzia că pliul tău natural este mai înalt decât este în realitate. În acest fel va da iluzia unei cute, fără a fi de fapt cea naturală.

Evidențiază-ți sprâncenele

Este esențial să urmezi toți pașii necesari atunci când vine vorba de a face ochii cu pleoapă lăsată să pară mai mari. O modalitate este să evidențiezi oasele sprâncenelor. Va da un efect de lifting, păcălind ochiul să creadă că pielea este mai liftată decât este de fapt.

Sfat: Evidențierea face minuni pe fața ta, doar adaugă puțin iluminator sub sprâncenele, pe vârful și în josul nasului și pe pomeți pentru a crea un efect ridicat.

Evidențiază-ți colțul interior

Machiajul ochilor pentru pleoape lăsate înseamnă, de asemenea, că evidențierea colțului interior poate fi o idee bună. Acest truc va da iluzia unor ochi ridicați, în ciuda faptului că aceștia sunt încă acoperiți cu piele. Pentru a obține acest aspect, pur și simplu aruncă o privire la locul în care începe cuta interioară și aplică puțină strălucire începând de acolo.

Eyeliner cu aripi de liliac

Un lucru dificil atunci când te machiezi este aplicarea creionului de ochi. Nu te supăra, totuși, există o tehnică care te-ar putea ajuta: creionul de ochi „aripa de liliac”. Numele spune totul.

Când aplici eyeliner, privește drept înainte și trage aripa pe spațiul pleoapei care este expus. După aceea, completează totul, iar produsul finit este o aripă care poate fi văzută când privești înainte, iar când închizi ochii, poate fi văzută o „aripă de liliac”.

Creează o baă pentru machiaj

Acesta este un pas crucial în sens general, cu toate acestea, ochii cu pleoape lăsate au nevoie de fixare datorită machiajului care transferă pliurile de pe pleoapă în sine, care, atunci când deschizi ochii, ar putea crea mizerie.

De asemenea, poate face fardul de pleoape să dureze mai mult, în timp ce aplicarea fardului de pleoape direct pe pleoape poate să nu funcționeze, deoarece culoarea pleoapei naturale poate să nu fie uniformă.

Folosește fardul de pleoape mat

Folosește un fard de pleoape mat pentru a crea o umbră deasupra pliului tău natural. Acest lucru va păcăli ochiul și va face să pară că pliul tău este mai înalt decât este de fapt. Nu numai asta, dar va face să pară ca și cum pliul tău se estompează înapoi, făcând ochii să pară mai deschiși.

sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.