Sfatul incredibil primit de Kourtney Kardashian pentru a rămâne însărcinată: „Medicul mi-a spus să beau sperma soțului”

0

Kourtney Kardashian încearcă cu disperare să facă un copil cu proaspătul ei soț, Travis Baker. Însă faimosul cuplu întâmpină probleme de fertilitate, pentru care cei doi au găsit tot felul de soluții inedite – de la ședințe de aburi vaginală la băut sperma partenerului ei.

După ce a făcut acea ședință cu aburi pentru părțile ei intime, supravegeată, evident, de expertul Ayurvedic Martha Soffer, fiica cea mai mare a clanului Kardashian a povestit, în noul ei reality show de pe Hulu, că ultima dată când a fost la medic acesta i-a spus că sperma lui Travis este de nota 10, după care i-a dat un sfat cel puțin uimitor.

Acel doctor i-a spus vedetei să bea serma lui Travis de patru ori pe săptămână pentru a-și spori șansele de-a rămâne gravidă. „Îl iubesc la nebunie pe doctorul ăsta!”, a exclamat muzicianul când a aflat despre propunerea lui.

„Doctorul mi-a spus că ar fi benefic pentru tiroida mea să-i beau sperma lui Travis cam de patru ori pe săptămână”, a dezvăluit Kourtney puțin stânjenită.

Însă niciun practicant de medicină ayurvedică nu va recomanda ingerarea lichidului seminal. Cum nici medicii nu fac asta. Practica de care vorbea Kourtney nu poate fi o metodă de luat în serios ci, cel mult, o joacă sexuală între doi parteneri care se cunosc foarte bine.

Kourtney și Travis au fiecare câte 3 copii din relațiile anterioare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.