Serena Williams, anunț important pe covorul roșu de la Gala Met 2023

0

Serena Williams este din nou însărcinată. Fosta tenismenă a anunţat că ea şi soţul ei, Alexis Ohanian, îşi măresc familia la Gala Met de luni seară. 

Într-un interviu cu una dintre gazdele serii, Lala Anthony, alături de proaspăt căsătoriți Brooklyn și Nicola Peltz Beckham , Williams a anunțat că ea și soțul Alexis Ohanian au venit de fapt în formație de trei la eveniment. Da, Serena Williams este oficial însărcinată — din nou! Cuplul are deja un copil, o fiică de patru ani pe nume Alexis Olympia Ohanian Jr.

Cel de-al doilea copil al Serenei Williams și-a făcut debutul pe covorul roșu într-una dintre cele mai mari nopți ale modei și, în timp ce ea a purtat o rochie plină, dramatică, încrustă de perle, concepută pentru ea de Gucci, a adus în mod clar un omagiu perlelor.

Aspectul alb-negru al vedetei din tenis avea o fustă tip sirenă din tul, un decolteu în V adânc și mâneci umflate transparente. Cu toate acestea, perlele au fost cu siguranță vedeta look-ului ei — Williams le purta în straturi pe gât și sub forma unei bentițe elegante. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.