Se căsătoresc Andreea Bălan și Victor Cornea? Cei doi au bifat un pas important în relația lor

0

Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai în vogă cupluri din România.

Cei doi ajuns să răspundă la întrebări despre căsătorie, iar această variantă nu este exclusă total, în ciuda diferenţei de 10 ani dintre ei, cântăreaţa fiind cea mai „experimentată”.

Victor Cornea nu exclude subiectul mariajului, dar cere răbdare de la cei din jur.

„Este mult prea devreme totuși să ne gândim la partea aceasta, însă haideți să vedem ce ne rezervă viitorul! Cum am mai spus, avem o conexiune divină și trăim din plin momentul prezent”, a spus Victor Cornea pentru viva.ro.

Nici Andreea Bălan nu se grăbeşte. Ea spune că actele nu sunt importante pentru ea.

„Căsătoria mea de 4 luni (în acte atât am fost căsătorită) a survenit în urma șocului avut cu stopul cardiac, deci pot spune că actele nu au fost niciodată o prioritate. Importante pentru mine sunt iubirea și respectul reciproc, iar o relație frumoasă poate funcționa și fără acte. Doar iubirea ține doi oameni împreună”, a mărturisit artista.

De când este împreună cu Victor Cornea, Andreea Bălan radiază de fericire și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Acesta s-ar fi mutat deja în casa vedetei.

Cântăreața l-a filmat pe noul iubit plimbând fetițele în brațe și, de mai multe ori, jucându-se cu ele, în curtea casei. Pasionat de mașinile Porsche, tenismenul a avut grijă ca fetițele iubitei lui să aibă propriul Porsche de jucărie, teleghidat, dar petrece mult timp și apropiindu-le pe micuțe de sport. Cele două fetițe au luat primele lecții de fotbal de la Victor Cornea.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.