Scandal uriaș după ce George Burcea a instigat la violență împotriva femeilor

0

Scandal uriaș provocat de actorul și scriitorul George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, după ce într-un live pe Facebook a afirmat că „unele femei merită să fie bătute de bărbați”. Reacția controversată a avut loc în timpul unei transmisiuni în direct, pe tema romanului său „Scrisoare către Ceaușescu”, care are ca temă violența domestică. La scurt timp, editura cu care lucrează a anunțat că-i retrage cartea de la comercializare.

Derapajul actorului a fost semnalat de activista Alina Dumitriu, care a publicat transcrierea live-ului transmis inclusiv de editura care a publicat cartea lui Burcea. Autorul a șters postarea, dar cea care l-a reclamat a afirmat că are de gând să depună o plângere penală.
 
Burcea se pare că a fost deranjat de comentariile care-l ironizau pentru faptul că s-a declarat un bărbat casnic, care gătește.

„Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace (…) Unele femei asta merită, bro. (…) Bărbați, bateți-le. Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, că asta merită probabil, iertați-mă,” a afirmat autorul. 

După ce scandalul s-a amplificat, directorul editurii care a publicat romanul lui George Burcea a anunțat că e fost consternat de reacția acestuia și a decis să retragă de la vânzare volumul „Scrisoare către Ceaușescu”, lansat în luna octombrie a devenit bestsellerul editurii. 
 
Andreea Bălan și George Burcea au fost căsătoriți timp de 3 ani și au 2 copii, care au rămas cu mama lor după divorț.
Sursa foto: Instagram

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.