Scandal la Festivalul de Film de la Veneția! Motivul pentru care Harry Styles l-a scuipat pe Chris Pine

0
harry styles

În cazul în care ați ratat, se întâmplă ceva dramă în jurul noul film „Don’t Worry Darling”, iar un clip video care circulă pe rețelele de socializare indică un mic scandal între Harry Styles și Chris Pine.

Pe scurt, internetul a luat-o razna din cauza disputei dintre membrii distribuției filmului. Potrivit CNET, Olivia Wilde l-a înlocuit pe Shia LaBeouf cu Styles pentru a-l interpreta pe Jack Chambers. Realizatorul a spus într-un interviu: „Procesul său nu a fost propice pentru etosul pe care îl cer în producțiile mele. Are un proces care, în anumite privințe, pare să necesite o energie combativă… Cred că crearea unui mediu sigur și de încredere este cea mai bună modalitate de a-i determina pe oameni să facă cea mai bună muncă.”

LaBeouf a răspuns mai târziu susținând că nu a fost concediat, ci de fapt a renunțat. Drama o implică și pe Florence Pugh, cu care Wilde spune că a avut un conflict.

De când a apărut vestea, Twitter a fost inundat de postări despre scandal, care pare să primească mai multă atenție decât filmul în sine. Într-un clip recent Styles pare să-l scuipe pe Chris Pine, care joacă alături de Styles și Pugh în film, la Festivalul de Film de la Veneția.

„The Spit >>>> The Slap”, a scris un utilizator , făcând referire la palma lui Will Smith la Premiile Academiei de anul acesta. Între timp, alții susțin că nu are cum să-l scuipe muzicianul pe actorul chris Pine. „Cred că Harry a scuipat, dar a fost un accident, ca și cum ar fi spus ceva și a scuipat și Chris a observat”, a comentat un utilizator, în timp ce altul a scris : „Nu, așa cum s-a uitat Harry la el după ce a făcut-o… este meschin.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.