Scandal în familia Deliei? Gina Matache e foc și pară pe fiica sa: „Un ultim efort să o trezesc”

0
gina matache

Gina Matache nu este de acord cu noul iubit al fiicei sale, Oana. Zilele trecute, Oana Matache a confirmat despărțirea de Răzvan Miheț și a recunoscut relația pe care o are cu Radu.

Cei doi au făcut un video pe o platformă de live stream, unde au vorbit despre relația lor, care a început de puțin timp. Oana Matache pare a fi foarte îndrăgostită de Radu, iar între cei doi au existat mai multe gesturi tandre în timpul filmării.

Pe de altă parte, Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, nu este deloc de acord cu alegerea fiicei sale și consideră că Radu nu este un exemplu pentru nepoții săi. După ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu iubitul fiicei sale și a spus că „aveți grijă ce psihiatru alegeți”, Gina Matache a continuat să spună ce o deranjează la Radu.

Mama Oanei își dorește ca fiica sa să se împace cu Răzvan Miheț, despre care spune că are principii sănătoase și că este un tată exemplu. De asemenea, aceasta a precizat că Oana nu a divorțat. Din spusele Ginei Matache, fiica sa refuză să comunice și are un comportament care ar lăsa de dorit.

„Aș aprecia dacă v-ați spune părerea. Pentru asta am postat! E un ajutor pentru mine să pot să văd adevărul. Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii trebuie protejați. Sincer, credeam că sunt eu cu capul… Și mie mi se pare că e anturaj prost. Și mai grav e că nu realizează! (…)

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie.

Voiam și alte păreri pentru că mă depășește. Da, aveți dreptate și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divortați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit. Pe mine mă bucură că am vorbit”, a transmis Gina Matache.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.