Rutina draconică de fitness a Reginei Letizia a Spaniei. Cum se menține în formă

0

Regina Letizia a Spaniei ne inspiră, căci la 51 de ani arată impecabil.

Acest lucru remarcabil nu se datorează doar geneticii, ci și unui stil de viață sănătos, completat de sport care să susțină musculatura.

Când nu se află la evenimente regale sau în vizite externe, suverana își alocă timp pentru a munci din greu în sala de fitness. Iar regimul său de viață pare unul draconic, în primă fază.

Ovidiu Gâscă, antrenor de fitness și instructor personal cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, dezvăluie, potrivit revistei okmagazine.ro, că o siluetă atât de tonifiată în cazul femeilor trecute de 45 de ani necesită o abordare extinsă: mai exact, o alternare a antrenamentelor cu greutăți, care probabil sunt în jur de 4 sau 5 pe săptămână în cazul Reginei, plus două sau trei sesiuni de cardio în cadrul aceleiași săptămâni.

Sunt recomandate flotările, tracțiunile, iar pentru fesieri atât de fermi ca ai Letiziei este nevoie să faci următoarele exerciții: mers fandat, îndreptări cu greutăți, hip thrust cu bara de greutăți. De asemenea, specialistul în fitness e de părere că Regina Letizia își antrenează cu greutăți inclusiv brațele și umerii. Pentru a rămâne atât de fit și de zveltă, fără mușchi dezvoltați excesiv, Regina Letizia mai mult ca sigur și-a introdus cu regularitate și sesiunile cardio, însă este foarte atentă pe partea de alimentație, căci doar combinate aceste aspecte pot da rezultate atât de frumoase.

Ca recomandare a specialistului pentru doamnele care doresc să arate regal și care fac sport în mod susținut este să consume cât mai puține lactate, iar dacă o fac, să nu opteze pentru brânzeturi grase, ci pentru iaurturi și chefir. Ovidiu Gâscă, analizând silueta Reginei Letizia, concluzionează că, mai mult ca sigur, produsele cu zahăr nu își găsesc locul în dieta soției Regelui Felipe. De asemenea, nu consumă sucuri acidulate, altfel probabil că ar avea o distensie abdominală.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.