Rona Hartner a murit

0

Rona Hartner a murit, vineri, după o suferință cumplită. Lupta ei cu boala nemiloasă – cancerul a durat mai multe luni, după ce s-a îmbolnăvit pentru a doua oară în ultimii patru ani. După ce anuțase, în octombrie, că a învins cancerul, actrița mărturisea că are din nou probleme de sănătate, la începutul lunii noiembrie.

Rona Hartner a fost o actriță de film, cântăreață, compozitoare și textieră română de origine germană, stabilită în Franța.

Rona Hartner, pe moarte! Sora ei a dat vestea tristă despre actriță: „Își trăiește ultimele clipe“

„Rona a fost lumină.
A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie.
Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile – erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul.
Ne am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodata!
Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie!
Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.
Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!”, este anunțul apropiaților săi.

 
 
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.