Românul Sebastian Stan, în pielea lui Donald Trump. Încep filmările pentru „The Apprentice”

0

Actorul de origine română Sebastian Stan va interpreta rolul tânărului Donald Trump în noua producție cinematografică „The Apprentice”, în regia lui Ali Abbasi.

Filmările au început recent, cu Stan alăturându-se unei distribuții de ansamblu care îi include pe Jeremy Strong și Maria Bakalova.

„The Apprentice”, care a început filmările principale în această săptămână, se concentrează pe perioada în care Trump și-a construit afacerea imobiliară în New York, în anii ’70 și ’80, scrie Hollywood Reporter.

Ali Abbasi, cunoscut pentru „Holy Spider”, regizează filmul după un scenariu scris de Gabriel Sherman. Biografia lui Sherman despre fondatorul Fox News, Roger Ailes, „The Loudest Voice in the Room”, a stat la baza miniseriei din 2019 a Showtime, „The Loudest Voice”, cu Russell Crowe în rol principal.

Descrierea filmului „The Apprentice” sugerează o poveste despre mentorat și inițiere, care documentează începutul unei dinastii americane și abordează teme precum puterea, corupția și înșelăciunea.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.