Robbie Williams, mesaj pentru Alexia, fiica Andreei Esca

0

Andreea Esca a realizat un interviu cu Robbie Williams și i-a povestit o întâmplare de acum mai bine de 16 ani. Artistul internațional i-a transmis un mesaj Alexiei, fiica prezentatoarei de la PRO TV.

Andreea Esca a stat față-n față cu Robbie Williams și a realizat un interviu cu celebrul artist pentru alistmagazine.ro. Starul internațional urmează să susțină un concert la București pe 19 august, în cadrul evenimentului Summer in the City, de la Romexpo. 

Prezentatoarea Știrilor PRO TV i-a povestit artistului o întâmplare care s-a petrecut într-un hotel din Budapesta, în urmă cu mai bine de 16 ani. Andreea Esca l-a așteptat o zi întreagă în fața unui lift pentru a-l întâlni, iar fiica ei, Alexia, care la vremea respectivă avea doar 6 ani, nu avea răbdare să aștepte.

„În 2006, cred, erai în Budapesta. Eram în același hotel, fiica mea avea 6 ani, și i-am spus că trebuie să așteptăm în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams. Ea era foarte mică și îi era foame și îmi spunea: «Hai să mâncăm!». Nu! Nu mergem să mâncăm, nu o să mori de foame, o stă stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams și o să să stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams. Am stat așa o zi întreagă și până în ziua de azi, când are 22 de ani, spune povestea asta. Le povestește prietenilor ei: «Așa e mama! A trebuit să stăm o zi întreagă în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams»”, a povestit vedeta de la PRO TV.

„Serios?”, a fost reacția lui Robbie Williams. „Spune-i să mă ierte pentru acest lucru, te rog!”, l-a rugat Andreea Esca pe artist. Robbie Williams i-a transmis mesajul Alexiei, însă doar cu o condiție: „Cred că este timpul să o ierți pe mama ta. Așa e și soția mea, nu uită nimic, mă iartă, dar își amintește tot. Așa că eu îi spun fiicei tale să te ierte, iar tu îi spui soției mele să mă ierte.”

„Când spun România la ce te gândești?”, l-a întrebat Andreea Esca pe Robbie Williams. „La un concert grandios pe care l-am susținut în fața acelei clădiri ale statului, masivă… M-am simțit ca Michael Jackson, cel puțin în ceea ce privește lucrurile bune ale lui Michael Jackson”, a răspuns vedeta. Robbie Williams a dezvăluit că joacă fotbal cu niște români duminica dimineață, în Los Angeles. Anastasia Soare i-a fost vecină și este foarte bună prietenă cu soția lui. „Mi se pare un om care a reușit în viață”, a spus cântărețul despre româncă.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.