Ritualul ciudat al Mariei Dragomiroiu! Ce face cu părul ei după ce se tunde

0
Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu are foarte mare grijă de podoapa sa capilară, cea care a ajutat-o să devină faimoasă.

De fiecare dată când își taie părul, artista respectă un ritual pe care unii l-ar considera ciudat. După ce se tunde, aceasta își strânge tot părul tăiat și îl transformă în „păpușele”.

Mai apoi, Maria Dragomiroiu taie cu foarfeca „păpușelele” de păr și îl împărăștie prin grădină, pe iarbă. Artista de muzică populară spune că își iubește părul prea mult pentru a-l arunca la gunoi, așa cum o fac alții.

„Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi, o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt, şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a spus artista de muzică populară despre acest ritual al său.

Cântăreața de 67 de ani spune că acest ritual al său nu are legătură cu superstițiile, ci cu iubirea pe care vedeta i-o poartă podoapei sale capilare.

Maria Dragomiroiu spunea că părul ei este cel care i-a adus faima, așa că nu ar putea vreodată să îl arunce pur și simplu.

“Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire!

Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată!”, a mărturisit artista, conform click.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.