Rihanna o detronează pe Charlize Theron, după 20 de ani

0

Rihanna a fost aleasă noua imagine a parfumului j’Adore al casei Dior, detronând-o astfel pe Charlize Theron, după 20 de ani în care actrița a fost ambasadoarea celebrei esențe.

În 2015, a devenit prima muză de culoare a casei de modă franceze. Aproape zece ani mai târziu, Rihanna se pregătește să întrupeze cel mai emblematic parfum al lui Christian Dior, legendarul „J’adore”. O alegere îndrăzneață care confirmă virajul mai incluziv și vântul modernității insuflat în imaginea mărcii în ultimii ani. 

În așteptarea descoperirii noii campanii video pentru parfumul care va fi lansat pe 1 septembrie, tocmai a fost dezvăluită o primă imagine promoțională cu vedeta, oferind un gust promițător al acestei schimbări radicale de prismă.

„A fi noua imagine a lui J’adore este atât o onoare, cât și o misiune. Acest parfum, pe care l-am cunoscut și iubit dintotdeauna, înseamnă atât de mult pentru femei. Sunt deosebit de emoționată să mă alătur acestei aventuri și să îmi aduc universul, istoria și rădăcinile mele, creativitatea și propria mea feminitate”, a declarat cântăreața câștigătoare a mai multor premii Grammy într-un comunicat de presă oficial.

Este pentru prima dată când cântăreața își împrumută imaginea unui alt parfum decât cele create după imaginea ei sau ale propriei mărci de cosmetice, Fenty Beauty.

După 20 de ani în care a fost imaginea parfumului j’Adore DIOR, Charlize Theron a fost înlocuită de Rihanna.

Rolul acesta i-a revenit inițial în 2004, atunci când actrița recompensată cu Oscar pentru rolul său din Monster a fost numită imagine a parfumului iconic al casei, j’Adore.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.