Reduceri uimitoare la călătoriile cu feribotul în Grecia

0

Grecia a anunțat reduceri la transportul cu feribotul. Acestea ajung la zeci de procente.

Companiile de transport maritim din Grecia au anunțat joi, 13 iulie, reduceri la bilete de până la 50% pentru feriboturile de pasageri care pleacă din porturile Pireu, Rafina, Salonic și Kavala.

Totul după o întâlnire cu prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis, în urma căreia li s-a cerut să reducă costurile de transport pentru familiile grecești obișnuite, pentru a le facilita vacanțele de vară.

Grupul Attica, care deține Blue Star Ferries și Hellenic Seaways, a anunțat reduceri de aproximativ 20% la biletele unei familii de până la cinci persoane cu mașină, pentru toate destinațiile către și dinspre Pireu, și a crescut reducerea la biletele de turism social de la 25% la 50%.

SeaJets a oferit o reducere de până la 30% pentru familiile de patru persoane cu mașină și o reducere de 20% pentru locuitorii insulelor din Marea Egee, în timp ce pentru rezidenții permanenți ai Dodecanezei este disponibilă o reducere de 40% pe ruta Sitia – Dodecaneze.

Reducerile sunt valabile pentru cumpărarea biletelor începând cu 18 iulie și pentru călătorii până la și inclusiv 18 septembrie, potrivit keeptalkinggreece.com

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.