Reacția Jandarmeriei după acuzațiile de rasism în scandalul „Gheboasă”

0

Jandarmeria Română vine cu precizări, după ce Jandarmeria Cluj l-a amendat pe trapperul Gheboasă, artistul s-a declarat șocat și a declarat că va contesta amenda, acuzând rasismul instituției.

„Ca urmare a informațiilor apărute in spațiul public cu privire la sancțiunea aplicată astăzi de către Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca, facem precizarea că Jandarmeria Română nu aplică sancțiuni discriminatorii pe criterii sociale, etnice, religioase sau de orice altă natură. Toate acțiunile noastre sunt ghidate de principiile imparțialității, echității și respectului pentru drepturile și libertățile cetățenilor.

De asemenea, menționăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca va continua să analizeze imaginile din timpul festivalului și acolo unde se vor constata fapte antisociale, vor fi aplicate sancțiuni conform legii, într-o manieră echitabilă și nediscriminatorie”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Trapperul Gheboasă a fost amendat cu 1.000 de lei după recitalul controversat de la festivalul Untold. Artistul a împărțit opinia publică în două, după prestația sa de la Cluj, unde a cântat împreună cu adolescenții din public, piese pline de obscenități și înjurături.

„Încă nu știu dacă a ajuns amenda. Am anunțat-o pe bunica. Nici ea, nici familia nu sunt de acord cu acest rasism, mai sunt și alți artiști, cum sunt BUG Mafia sau Paraziții, care au venit cu injurii mai mari.

De ce m-au amendat pe mine, că nu trebuia să amendeze pe nimeni. Cum e posibil așa ceva? Contest amenda în instanță, clar! Nu există să o plătesc”, a spus Gheboasă.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.