Război total între Andreea Bălan și George Burcea, după ce actorul a obținut o ordonanță președințială

0

Andreea Bălan și George Burcea, la cuțite, după ce actorul a obținut o ordonanță președințială, deoarece ar fi încercat să țină legătura prin telefon cu fiicele lui, iar artista nu i-ar fi răspuns. Toate astea s-ar fi întâmplat în perioada în care bărbatul se afla în America, în interes profesional.

 După ce a intentat o ordonanță președințială, Burcea a obținut câștig de cauză în nici 30 de zile. Conform sentinței magistraților, cântăreața este obligată să-i răspundă la telefon fostului soț de cel puțin trei ori pe săptămână.

„Întrucât în timp ce George Burcea se afla în America și-și suna aproape zilnic fetele, iar mama minorelor nu îi răspundea decât după două săptămâni, acesta a dat o în judecată, prin ordonanță președințială. Potrivit procedurilor, instanța s-a pronunțat în nici 30 de zile. Burcea a câștigat procesul. Automat, și dreptul de a vorbi la telefon cu fetițele de trei ori pe săptămână…. Andreea Bălan a fost astfel obligată de instanță să îi răspundă la telefon tatălui minorelor”, a declarat o sursă judecătorească, potrivit Cancan.ro.

Artista a răbufnit în urma acestor informații și l-a făcut praf pe fostul ei soț. Aceasta a susținut că George Burcea nu a respectat programul de vizită, adică cele două weekend-uri în care fetițele ar fi trebuit să stea la el. De asemenea, Andreea Bălan a dezvăluit că actorul nu a plătit pensia alimentară a fetelor, de patru luni.

”Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de trei ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uită să spună și că, de când s-a întors (după patru luni în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 RON pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”, a declarat Andreea Bălan, pentru Spynews.ro.

George Burcea se apără și îi răspunde fostei sale soții prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram.

„Of, Doamne! Chiar nu mai pot… Sunt 3 ani și jumătate de când acest coșmar nu se mai termină. (…) Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada cât eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură că plec și speră că rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor? Spune că am stat 4 luni în America și de când am venit nu am vrut să respect programul și să le văd. Am stat aproximativ 3 luni în New York, am venit acasă pentru o lună și am petrecut tot timpul cu fetele, apoi am plecat alte 3 luni în Los Angeles. Unul dintre motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să petrecem toată luna iulie împreună.

Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe biciclea cu două roți, au petrecut timp cu Vivian și mai presus de orice au zâmbit. Credeți că toate astea se puteau întâmpla în câteva ore? Dar nu am postat nimic pentru că Ella m-a rugat. Mi-a spus: „Mami se va supra foc dacă vede că ne-am distrat cu tine și cu Vavi. Mai bine să rămână secretul nostru”. Un copil de 6 ani care își dorește să țină secrete pentru a nu fi mustrat?” a scris George Burcea pe Instagram. (vezi AICI mesajul complet)

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.