Radu Drăgușin, performanțe și în afara terenului de fotbal! Ce notă a obținut la Bac

0

Tricolorii lui Edi Iordănescu se pregătesc de un nou meci cu Olanda, care va avea loc marți, de la ora 19:00.

​Radu Drăgușin, în vârstă de 22 de ani, a demonstrat din nou că performanțele sale nu se limitează doar pe terenul de fotbal! Pilonul echipei naționale a susținut examenul de Bacalaureat în urmă cu doar câțiva ani, iar media finală pe care a obținut-o este de 9.16.

„Și școală și sport! ? Cel mai valoros fotbalist din istoria fotbalului românesc, @radudragusin5 a promovat BAC-ul cu 9.16. Acum, e rândul vostru! ? Bafta la BAC!”, a fost mesajul apărut pe o rețea de socializare cu puțin timp înainte de a începe prima probă scrisă a Examenului de Bacalaureat 2024, potrivit spynews.ro.

Pe de cealaltă parte, Denis Drăguș a susținut că a dat BAC-ul imediat după ce s-a întors din cantonament, în 2018, pe vremea cand era la Viitorul Constanța, echipa lui Gică Hagi, notează prosport.ro. Media generală a fotbalistului a fost peste nota 7, iar la Logică și argumentare a obținut 8,50, fiind se pare materia lui preferată.

Tot la „Logică și argumentare” a obținut nota cea mai mare și Radu Drăgușin: 9,70! Fundașul tricolorilor la EURO 2024, ceva mai tânăr decât Denis Drăguș, a susținut examenul în 2021, la LPS Cluj. 

Radu Drăgușin, 22 de ani, cel mai bine cotat fotbalist român al momentului, e pregătit pentru următorul meci de la EURO 2024, cel cu Olanda, din optimile de finală ale competiției.

„Suntem foarte fericiți, mândri, să fim în această ipostază, calificați de pe primul loc în grupe. Bucuria pe care am adus-o românilor cred că este cel mai mare sentiment de mândrie pe care l-am simțit până acum și în continuare sper să îi facem mândri și bucuroși”, a declarat, pentru FRF TV, Radu Drăgușin.

Fotbalistul român a mărturisit că performanța de la EURO 2024 a venit după „un parcurs foarte greu și lung. Drumul nostru nu a plecat de acum o lună, nici de acum trei luni. A plecat de aproape doi ani în care am reușit să producem un grup prin care am adus aceste rezultate. Cu atât mai mult victoria este și mai dulce”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.