Probleme de sănătate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mâna chirurgilor

0

Decesul Mioarei Roman l-a readus în prim-plan pe fostul prim-ministru Petre Roman, dar şi pe actuala sa soţie, Silvia Chifiriuc, care, la rândul său, spune că are şi ea problemele ei legate de sănătate, informează Click!.

Decesul Mioarei Roman, femeia care i-a fost soţie lui Petre Roman, timp de 30 de ani, până la divorţul din 2007, l-a sensibilizat pe acesta.

„Este regretabil. Mioara a fost un om care a suferit mult din cauza acestei boli păcătoase. Acum cred că este mai ușor în momentul acesta, fiindcă s-a chinuit mult cu boala ei. A fost un om cult, inteligent și foarte bun la suflet, care și-a oferit ajutorul celor care aveau nevoie. Eu cred că sunt foarte mulți oameni, mai ales tineri care au deprins multe lucruri de la Mioara”, a declarat Petre Roman.

După separarea oficială de Mioara Roman, Petre Roman s-a recăsătorit în 2009 cu Silvia Chifiriuc şi au împreună un băiat de 13 ani, pe nume Petrus.

Contactată de Click!, artista de muzică populară a spus prin ce probleme de sănătate trece şi ea în ultima perioadă: „Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.