Prinţul Harry a dat lovitura! Recordul obținut de „Spare”

0
printul harry

Volumul de memorii al prinţului Harry este cartea de non-ficţiune cea mai rapid vândută vreodată. „Spare” a înregistrat până acum vânzări de 400.000 de exemplare. Este vorba de vânzări din ediţiile hardcover, ebook şi audio, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Editura Penguin Random House a declarat că volumul de memorii al ducelui de Sussex “a depăşit chiar şi aşteptările noastre cele mai optimiste”, adăugând că singurele cărţi care s-au vândut mai mult în prima zi a lansării lor au fost romanele din seria Harry Potter.

Controversata autobiografie a prinţului Harry, a cărei ediţie în limba spaniolă a fost pusă din greşeală în vânzare mai devreme decât fusese planificat, a fost lansată în mod oficial marţi, numeroşi cititori aşteptând la coadă pentru a achiziţiona un exemplar din ediţia hardcover a volumului de memorii al ducelui de Sussex.

printul harry

Cartea a atras atenţia în întreaga lume datorită dezvăluirilor sale privind acuzaţiile lansate de prinţul lui Harry la adresa tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, şi fratelui său mai mare, prinţul William.

Publicația „The Sun” enumeră șapte cele mai explozive dezvăluiri făcute de prințul Harry.

  1. Consumul de droguri

Ducele de Sussex a recunoscut că a prizat cocaină de câteva ori. El a fumat și canabis când era la colegiu, iar în 2016 încercat și ciuperci halucinogene.

„Desigur că luam cocaină în acea perioadă. La casa de la țară a cuiva în cursul unui weekend sufocant mi s-a oferit o priză, iar de atunci am mai luat de câteva ori. Nu a fost prea distractiv și nu am fost euforic, așa cum părea să se întâmple cu toți ceilalți. Dar m-a făcut să mă simt altfel, iar acesta era principalul meu obiectiv. Să simt. Ceva diferit.”, a dezvăluit Harry.

„Eram un adolescent de 17 ani profund nefericit și gata să încerc orice ar fi adus o schimbare de statu-quo. Cel puțin asta îmi spuneam pe atunci”.

  1. Pierderea virginității

Harry a oferit detalii despre cum și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă pasionată de cai. S-a întâmplat pe un câmp din spatele unui pub. Ducele de Sussex mărturisește că femeia l-a tratat ca pe un „armăsar tânăr” și că nu este un episod care să-l flateze.

Actul s-a consumat repede după care a fost trimis la plimbare într-o manieră destul de rușinoasă. Dezvăluirea a stârnit o adevărată vânătoare a primei partenere a prințului Harry.

  1. Cearta între Meghan și Kate

Soția și cumnata sa au avut un schimb tensionat de replici înainte de nunta ducilor, în 2018. S-a întâmplat după ce ducesa de Sussex a făcut un comentariu legat de comportamentul lui Kate, și anume că ar fi avut „baby brain” din cauza hormonilor de după naștere. Prințul Louis avea o lună.

Kate s-a supărat destul de tare, dezvăluie Harry. Soția lui i-a prezentat scuze, explicându-i că așa se comportă cu prietenii. William a fost furios și, arătând cu degetul spre Meg, i-a reproșat: „Ei bine, e nepoliticos să spui asta, Meghan. Noi nu ne comportăm în acest fel”. „Dacă nu te superi, nu-ți băga degetul în fața mea”, i-a replicat Meghan.

  1. Bilanțul lui Harry din Afganistan

Harry a dezvăluit că a ucis 25 de oameni în timp ce a slujit în Afganistan. El spune că nu se simte mândru, dar nici rușinat că „a luat vieți umane” pentru că doar și-a făcut datoria de soldat.

Harry a fost 10 ani în armată și a participat la două misiuni în Afganistan, prima între 2017 și 2018, iar a doua între 2012 și 2013.

El a povestit că în a doua desfășurare ca pilot a ucis 25 de oameni, dar că i-a considerat doar niște ținte, niște „pioni pe o tablă de șah” care trebuiau eliminați. Harry spune că acești militanți erau în viziunea lui cei răi, iar aceștia trebuiau scoși din joc înainte să apuce să-i omoare pe cei buni.

El știe câți a ucis pentru că a urmărit înregistrările când s-a întors la bază din misiuni.

  1. Bătaia cu William

William l-a luat la bătaie pe fratele său în timp ce se certau legat de Meghan – despre care a spus că este „necioplită” și „dificilă” – și l-a trântit pe jos, rănindu-l.

Harry povestește că „m-a luat de guler, mi-a rupt lanțul de la gât și m-a dat de pământ” și că a fost rănit la spate după ce a căzut peste castronul câinelui.

Cearta a avut loc în 2019 la reședința ducilor de pe proprietatea Palatului Kensington. Când s-a dus la el pentru a discuta, Harry spune că William deja „fumega” și conversația s-a transformat într-o ceartă cu țipete.

  1. Acuzațiile împotriva Camillei

Prințul Harry spune că el și fratele său l-au implorat pe tatăl lor, actualul rege Charles, să nu se căsătorească cu Camilla.

Harry a lansat acuzații grave, și anume că aceasta a dat informații presei pentru că propusese să acționeze pentru a deveni regină.

Harry povestește că el și prințul William i-au promis tatălui lor că o vor primi pe Camilla cu brațele deschise în sânul familiei, doar să nu o ia de soție. Prințul Charles i-ar fi ascultat fără să le dea un răspuns.

  1. Regina i-a pus întrebări politice lui Meghan

Când s-au cunoscut, regretata regina Elizabeth a vrut să afle părerea lui Meghan despre Donald Trump.

„A fost o întâlnire plăcută de la început până la sfârșit. Bunica chiar a întrebat-o pe Meghan ce crede despre Donald Trump. Meghan avea convingerea că politica este un joc fără câștigători așa că a schimbat subiectul și a început să vorbească despre Canada”.

„Credeam că ești americană”, i-a replicat regina.

„E adevărat, dar locuiesc în Canada de șapte ani datorită muncii mele. Bunica a părut mulțumită de răspuns. Commonwealth. Totul bine”, a povestit Harry.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.