Primul mesaj transmis de George Burcea după despărțirea de Viviana Sposub

0

George Burcea a rupt tăcerea după ce s-a despărțit de Viviana Sposub. Actorul a transmis un mesaj prin care a dat de înțeles că nu îi este deloc în această perioadă. 

La revenirea din America, Viviana Sposub a hotărât să se îndepărteze de el din cauza problemelor lui. După apariția zvonurilor cu privire la despărțire, cea care a spus lucrurilor pe nume a fost bruneta. În același timp, fostul soț al Andreei Bălan, care a ales să plece în vacanță prin România cu fetițele sale, a păstrat tăcerea.

Totuși, recent, și-a deschis sufletul și le-a transmis urmăritorilor săi de pe Instagram un mesaj în care a dat de înțeles că nu și-a revenit încă după separarea de femeia cu care a împărțit bune și rele în ultimii ani de viață.

„Lasă să te doară, până când nu mai doare”, este mesajul transmis de George Burcea pe rețelele de socializare, conform cancan.ro. Totodată, o sursă din anturajul lui a susținut că încă o mai iubește pe Viviana.

Mai mult de atât, George Burcea chiar și-ar dori să se împace cu Viviana Sposub, însă mândria l-ar împiedica să facă vreun pas în această direcție. „George este foarte stabil într-o relație și-și dorește o împăcare.

Mai ales că Viviana i-a fost alături în cele mai grele momente, inclusiv de-a lungul războiului pe care l-a avut cu Andreea Bălan. Este însă tare mândru, încât să meargă până la capăt. Cu toate acestea, el încă o iubește”, a afirmat cineva care îi cunoaște pe amândoi pentru sursa menționată anterior.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.