Primii adidași Schiaparelli au degete aurii

0

Daniel Roseberry creează pentru Schiaparelli adidașii care combină americanismul său cu șicul parizian.

Daniel Roseberry adaugă o notă de streetwear codurilor atemporale ale casei de modă cu un model unic de adidași, prezentat în cadrul celei mai recente prezentari de modă a casei.  

„Este fantezia couture-ului făcută pentru stradă”, a comentat directorul artistic. „Acești adidași sunt deosebit de aproape de inima mea, deoarece simbolizează cine sunt: ​​un american la Paris. Ei întruchipează întâlnirea a două lumi: confortul american și rigoarea chic-ului francez”.

Acești adidași originali și confortabili completează atât o rochie sofisticată, cât și o siluetă mai casual, pentru femeia modernă, grăbită dar mereu elegantă. Un omagiu adus Elsei Schiaparelli, despre a cărei moștenire de îmbrăcăminte sport știm puțin: în urmă cu aproape un secol, ea a dezvăluit o colecție de îmbrăcăminte sport tricotată. Cercul este complet. 

Imaginea lui Roseberry asupra clasicului este realizată în pânză ecru și este reimaginată cu degetele aurii trompe l’oeil ale casei, realizate în alamă. Stilul are, de asemenea, un design neregulat de bandă de măsurare care împodobește marginile tălpii, iar sub pantof se vede o amprentă trompe l’oeil.

De când s-a înscris ca director artistic al mărcii în 2019, Roseberry a reintrodus cu îndemânare atât cercurile interioare ale modei, cât și masele în lumea minunată și nebună a Elsei Schiaparelli, creatoarea de modă italiană care a fost cândva rivala lui Coco Chanel și a ajutat la introducerea adevăratului stil.

Accesoriile au remarcat întotdeauna casa de modă franceză , iar Roseberry își continuă moștenirea în avangardă cu piese de încălțăminte mai îndrăznețe ca niciodată, poșete cu formă anatomică și bijuterii.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.