Primele imagini cu Andreea Bălan şi noul iubit

0
Andreea Bălan

După divorţul cu scandal de George Burcea şi despărţirea de Tiberiu Argint, Andreea Bălan iubeşte din nou. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu noul iubit.

Cântăreața a postat o fotografie în mediul online, având o descriere care a lăsat multe interpretări. De această dată, vrea să fie foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală şi speră ca de această dată să dureze.

Cei doi au fost surprinși într-un moment intim, fiind îmbrățișați în apusul soarelui.

Într-un vlog pe canalul său de YouTube, Andreea Bălan a anunțat că își dorește să păstreze discreția când vine vorba despre viața ei amoroasă. Artista nu mai vrea să vorbească despre bărbații din viața ei și le cere fanilor să înțeleagă această decizie pe care a luat-o. De asemenea, Andreea consideră că a greșit că și-a expus prea mult viața privată până acum.

„Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am un iubit. Înțeleg această curiozitate a voastră, dar vreau să mă înțelegeți și să respectați că nu îmi mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer ca pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, totul să fie foarte discret și eu să îmi trăiesc iubirea departe de ochii presei și ai curioșilor și departe de toate comentariile urâte.

Consider că am făcut această greșeală, să expun viața mea personală. Fie că mi-am dorit, fie că nu mi-am dorit, tot a fost expusă și foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel, dar nu sunt singura care se desparte o dată, de două ori, de trei ori și nu sunt singura care e divorțată și care își crește copiii singură.

Așa că pentru mine, toate aceste experiențe nu au fost negative, pur și simplu le-am luat ca pe niște experiențe de viață, care m-au învățat cum să fiu o femeie mai bună, mai calmă, mai inteligentă, mai așezată. Sunt foarte fericită cu parcursul vieții mele. Nu regret absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat. Toate m-au adus să fiu femeia de astăzi. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am devenit astăzi. În viața mea se întâmplă lucruri perfect normale așa cum se întâmplă în viețile tuturor”, a mărturisit Andreea Bălan pe contul său de YouTube.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.