Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles al III-lea. Ce mesaj a transmis

0
regele charles
regele charles

Departe de controversele stârnite de documentarul Harry & Meghan, pe Netflix din 8 decembrie, regele Charles al III-lea și soția sa Camilla le-au trimis englezilor prima lor felicitare de Crăciun.

La Londra ninge și cu câteva zile înainte de Crăciun, regel Charles al III-lea a scris deja felicitările sale. El a dezvăluit prima sa felicitare oficială de Crăciun de la urcarea pe tron. A fost postat pe pagina oficială de socializare a familiei regale și a fost surprinsă de fotograful obișnuit al familiei regale, Sam Hussein.

Felicitarea conţine fotografia cuplului regal şi un mesaj simplu: „Vă doresc un Crăciun și un An Nou foarte fericit”. Poza îi înfăţişează pe Regele Charles în prim plan şi Regina Consoartă, la adunarea de la Highland de pe 3 septembrie anul acesta, cu doar cinci zile înainte de moartea Reginei Elisabeta.

Toată numai un zâmbet, Camilla se uită la soțul ei cu un aer de complicitate. Văzut din profil, monarhul în vârstă de 74 de ani poartă un costum bej din tweed, asortat cu o cravată cu dungi roșii, verzi și bej. Culori care amintesc de spiritul Crăciunului.

Această fotografie contrastează în orice caz cu cele pe care Regina Elisabeta a II-a obișnuia să le aleagă pentru a-și transmite urările. S-a bazat mai mult pe portretele de familie, cu copiii sau nepoții ei. Iar când a apărut singură alături de soțul ei, Prințul Philip, monarhul a avut grijă să aleagă o fotografie în care amândoi priveau orizontul în aceeași direcție, sau pe care pur și simplu îl privea pe el. Regele Charles al III-lea, dimpotrivă, a optat aici pentru un portret în care soția lui pare să-l admire.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.