Premiile Oscar 2024: s-a stabilit cine va fi gazda spectacolului 

0

Jimmy Kimmel revine ca prezentator al premiilor Oscar pentru al doilea an consecutiv şi pentru a patra oară în total, a anunţat Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice.

Radiodifuzorul ABC apelează din nou la gazda sa de noapte, la un an după ce l-a readus pe Kimmel pentru o ceremonie din 2023 care a atras 18,7 milioane de telespectatori, cea mai mare audienţă de la transmisia din 2020, înainte de pandemie, dar totuşi a treia cea mai slabă înregistrată vreodată. 

În urma pălmuirii lui Chris Rock de către Will Smith la Oscarurile din 2022, Kimmel a condus o ceremonie care a ajutat la stabilizarea premiilor Academiei după ani de turbulenţe.Kimmel a mai fost gazda Oscarurilor în 2017 şi 2018.

„Întotdeauna am visat să fiu gazda premiilor Oscar exact de patru ori”, a spus Kimmel.

Academia a anunţat anterior că Raj Kapoor va fi producător executiv şi director de program, Katy Mullan va fi producător executiv, iar Hamish Hamilton va regiza. Acestora li se va alătura Molly McNearney, producător executiv al emisiunii Jimmy Kimmel Live şi soţia lui Kimmel, care va reveni pentru al doilea an consecutiv în calitate de producător executiv al emisiunii.

„Jimmy s-a consolidat ca fiind unul dintre cei mai mari prezentatori ai Oscarurilor din toate timpurile, cu amestecul său perfect de umanitate şi umor, iar Molly este unul dintre cei mai buni producători de televiziune în direct”, au declarat Kapoor şi Mullan într-un comunicat.

Cea de-a 96-a ediţie a Premiilor Oscar va fi difuzată în direct pe ABC, la 10 martie, de la Dolby Theatre din Los Angeles. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.