Parada reginelor la înmormântarea Elisabetei a II-a

0

Pe 19 septembrie, Westminster Abbey a văzut regine și prințese în doliu pentru înmormântarea reginei Elisabeta a II-a.

Toți au răspuns invitației de a participa la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Familia regală a Angliei, șefii de stat, dar și șefii încoronați ai Europei și ai lumii… Cu toții s-au adunat la Westminster Abbey pentru a aduce un ultim omagiu Reginei Angliei.

Printre acești invitați distinși mulți erau suverani: Charlene de Monaco, Rania de Iordania, Letizia de Spania. Pentru a participa la această ceremonie istorică, toți au îmbrăcat haine negre, dar fiecare a oferit o interpretare personală a vestimentației de doliu.

Toalete de doliu

În timpul acestei înmormântări de stat, Charlene din Monaco și Letizia din Spania au apărut ambele în rochii lungi. Prima, într-o variantă monahală, a doua, accesorizată cu curea. Rania din Iordania a optat pentru o haină cu brâu și guler împodobit cu volane, la fel ca și Maxima din Olanda care a purtat o versiune mai minimalistă a pardesiului. Toate purtau o pălărie și un voal, în conformitate cu tradiția aristocratică a vălului. O regulă respectată și de Brigitte Macron.

Familia Regală a României a participat la recepția oferită de Regele Charles al III-lea și a fost prezentă și la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Majestatea Sa Margareta și ASR Principele Radu, însoțiți și de ASR Principesa Elena și soțul său, ES dl Alexander Nixon, i-au adus un ultim omagiu Reginei Elisabeta.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.