Pamela Anderson lansează o nouă colecție de genți vegane. Fotografii provocatoare pentru campanie

0
Pamela Anderson

Foarte preocupată de mediul înconjurător și de protecția animalelor, Pamela Anderson a dezvăluit o linie de genți la modă realizate din coji de măr.

În timp ce serialul „Pam & Tommy”, disponibil momentan pe Disney Plus îi promovează viața și cariera, Pamela Anderson profită de ocazie pentru a accepta noi provocări. Blonda și-a agățat cu mult timp în urmă costumul de baie roșu pentru șapca de ambasador al animalelor. Actrița canadiană este, de fapt, de ani de zile imaginea mai multor asociații. Ea și-a creat și „Fundația Pamela Anderson”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ASHOKA Paris (@ashoka_veganbags)

Astăzi, ea revine pentru a sensibiliza lumea modei la o metodă mai responsabilă de consum. Într-adevăr, Pamela Anderson a făcut echipă cu brandul vegan Ashoka, aprobat de Peta, pentru a dezvolta genți de mână într-un material foarte surprinzător. Aceste genți de mână sunt create din coji de măr, care pare a fi o alternativă ecologică și fără cruzime la pielea animală.

Gențile destul de clasice sunt disponibile în mai multe culori: negru, teracotă, nud și roșu.

Vedeta de 52 de ani apare în campania care însoțește lansarea genții. Pamela Anderson a pozat într-un sacou și nimic altceva pentru a-și promova propria linie de genți vegane. Arăta uimitor în ținute elegante, dar totodată provocatoare, care pun în evidență creațiile luxoase scoase la vânzare la suma de 270 de euro.

Noua colecție a blondei a fost realizată cu ajutorul designerului David Mateo, care a asistat-o pe divă în procesul de design.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.