Pamcore | Cum a devenit Pamela Anderson un fashion icon al Generației Z

0
pamela

Pe măsură ce se apropie lansarea serialului despre Pamela Anderson și Tommy Lee pe Disney+, o mare parte din stilul actriței a revenit.

Pamela Anderson și Tommy Lee poate să nu fi fost cuplul de celebrități definitoriu al epocii lor, dar probabil că au rămas în istorie cu sextape-urile lor, infamia tabloidelor și excesul de rock’n’roll.

Săptămâna viitoare începe o nouă serie pe Disney+, un documentar despre dragostea lor și modul în care sextape-ul lor a fost furat, dând naștere, fără să vrea, unei noi ere a pornografiei celebrităților.

Serialul surprinde, de asemenea, ascensiunea surprinzătoare a Pamelei ca icoană a modei Gen Z. De la Marilyn Monroe din Playboy până la o păpușă Barbie vie din Baywatch, estetica modei lui Anderson a devenit o referință improbabilă în modă pentru celebrități precum Megan Fox și Kourtney Kardashian.

În ciuda faptului că era etichetată drept o femeie ușoară la acea vreme, dragostea Pamelei Anderson de a dezvălui ținute pare în întregime în concordanță cu renașterea actuală a blugilor cu talie joasă și a look-urilor decupate. Lily James, care o interpretează pe Anderson, a purtat o rochie argintie decupată la premiera din LA.

Kameron Lennox, designerul de costume al serialului numește stilul vestimentar al Pamelei Anderson un „mix de Bridget Bardot și Barbarella, cu o nuanță rock’n’roll”. Pe lângă achiziționarea ținutelor lui Anderson de la Versace, Vivienne Westwood și Azzedine Alaïa – și refacerea infamei ei rochii din latex de la zero – cea mai dificilă parte a muncii lui Lennox, a spus ea, a fost recrearea ținutelor potrivite pentru silueta ei îmbunătățită chirurgical.

Cu o narațiune care se învârte în jurul realizării și furtului casetei sexuale a cuplurilor, designerul de costume s-a confruntat și cu provocarea de a recrea acele ținute. „Au fost multe provocări: amândoi sunt puțin îmbrăcați în multe scene și a fost important pentru noi nu numai că arăta „corect”, dar să se simtă încrezători și confortabil”, a spus ea.

De când trailerul a fost lansat pentru prima dată în decembrie, căutările pentru „costum de baie roșu” și „corset din piele neagră” (unul dintre cele mai faimoase look-uri ale lui Anderson) au crescut cu 74%, respectiv 45% pe eBay. Detaliile mai mici, cum ar fi sprâncenele subțiri ale lui Anderson și pălăria bucket cu blană supradimensionată, purtată la Premiile MTV, sunt încă menționate.

Și mai există și aspectul influențat de rock al duo-ului, care se simte ca un precursor al relațiilor moderne de la Hollywood dintre Machine Gun Kelly și Megan Fox, sau Travis Barker și Kourtney Kardashian.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.