Off-White Fashion Show | Distribuție stelară la prezentarea dedicată lui Virgil Abloh

0
Off-White

Săptămâna Modei de la Paris a debutat luni cu prezentarea colecției toamna/iarna 2022-2023 Off-White, spectacolul de modă fiind un omagiu adus regretatului său fondator, Virgil Abloh.

După New York, Londra și Milano, este rândul Parisului să primească cele mai bune creații în timpul Săptămânii Modei toamnă-iarnă 2022-2023. Off-White a adus un omagiu creatorului său, Virgil Abloh, care a fost răpus de cancer anul trecut, cu un spectacol eveniment numit Spaceship Earth: o „Experiență imaginară” care reunește toate codurile mărcii, între streetwear și couture, precum și o distribuție de top.

În jurul unui candelabru impunător, 84 de siluete s-au succedat în fața unui rând din față compus în special din cuplul A$AP Rocky și Rihanna sau chiar Pharrell Williams, Helen Lasichanh și fiul lor Rocket Ayer Williams. Pe partea de podium, Naomi Campbell a apărut îmbrăcată într-un top de cristal, Cindy Crawford a împărțit podiumul cu fiica ei, Kaia Gerber, Bella Hadid a purtat o rochie de mireasă neo, încălțată cu adidași și ținând sandale cu toc în mână, în timp ce Kendall Jenner și-a însușit o rochie neagră.

Ca parte a moștenirii regretatului său director artistic, colecția Off-White este un amestec de influențe cool. Eticheta sapă în repertoriul streetwear pentru o siluetă care joacă pe volume, sexy dar și confortabilă. Mini-rochia se poartă cu o jachetă maxi căptușită, fleeces imprimate din cap până în picioare, pulovere mari ajurate combinate. Stratificarea ocupă un loc aparte în aceasta garderobă. De la kilt-ul din tartan până la țesuturile de culoarea soarelui, trecând pe lângă cizmele acordeon supradimensionate de pe gleznele modelelor, fiecare piesă este calibrată pentru succes.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.