Oana Zăvoranu, înșelată de soț: „N-ai cum să treci de la o actriță la o prostituată” 

0

Alex Ashraf (35 de ani) a înaintat divorț la Judecătoria Sectorului 1 pentru a oficializa separarea de Oana Zăvoranu (50 de ani).

Alex Ashraf s-ar fi mutat deja la noua lui parteneră, chiar dacă divorțul nu este încă oficializat.Oana Zăvoranu a confirmat că a fost înșelată de soțul ei.

„N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel!El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. 

Nu cred că conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată!Pentru că asta e, o prostituată. Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar”, a declarat Oana Zăvoranu pentru CANCAN.RO. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt împreună din anul 2013, iar căsătoriți sunt din anul 2016. De o lungă perioadă de timp se zvonea că cei doi nu mai formează un cuplu, că el are deja o altă relație. În urmă cu mai bine de două luni, ea a infirmat speculațiile. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.