Oana Matache lansează prima sa piesă, alături de sora ei, Delia

0

După ce în urmă cu câteva luni a divorțat de Răzvan Miheț și și-a oficializat relația cu Radu Siffredi, Oana Matache a considerat că este momentul ideal să se lanseze în muzică, alături de sora ei, Delia.

La fel ca și sora ei, Oana este muzician și a absolvit cursurile Universității Naționale de Muzică din Capitală. Timp de mai mulți ani a activat ca backing vocals în trupa Deliei și a însoțit-o pe aceasta la concertele și turneele din țară. Acum, se pregătesc să lanseze împreună o piesă, iar în mediul online au publicat, deja, mai multe imagini din timpul filmărilor pentru videoclip.

Oana Matache, prima piesă alături de sora sa

Piesa lansată de Oana Matache și Delia se va numi „Gimmy”, iar în clipul deja fimat va apărea și Antonia. Ambele artiste au postat imagini de la filmările care au avut loc într-o benzinărie.

„Se numește Gimmy. Am primit astăzi un export la el, încă nu e finalizat complet, dar este ceva… o demență absolută. Și piesa este. Apare și Antonia, dar nu cântă în această piesă, este doar special guest (n.r invitat special). Eu cu ea o să lansez o piesă puțin mai târziu. Am filmat pentru o piesă în care eu sunt sirenă. E trap, rock, atitudine și foarte puțin vibe oriental”, a spus Delia, potrivit viva.ro.

Cât despre relația dintre cele două surori, aceasta pare să fie una foarte bună, mai ales acum că au și acest proiect împreună.

„Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre, că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc cu toată lumea. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?”, spunea Delia în urmă cu ceva timp.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.