O nouă teorie bizară a conspirației s-a viralizat pe internet: „Nu atingeți bonurile fiscale”. Care e motivul – VIDEO

0

O nouă teorie a conspirației inundă rețelele de socializare. Ligia Pop, nutriționistă și autoare a nouă cărți, a publicat un videoclip pe YouTube și Tik Tok în care susține că bonurile fiscale pot dezechilibra sistemul hormonal.

„Nu atingeți bonurile eliberate de casele fiscale fiindcă conțin o cantitate foarte mare de BPA și multe alte metale grele care interferează cu sistemul hormonal, efectiv dezechilibrează sistemul hormonal. Nu avem nevoie de așa ceva, deci să stăm departe de ele. Eventual dacă avem nevoie să le luăm să le atingem cu două degete, în așa fel încât să nu atingem partea udă a textului”, a transmis nutriționista Ligia Pop, potrivit Ziare.com. 

Videoclipul cu pricina a fost publicat și pe Tik Tok, iar internauții s-au amuzat pe seama teoriei prezentate de aceasta. Iată reacțiile acestora:

„Toate femeile de serviciu sunt specialiste în medicină, virusologie și chimie ocultă”.

„Și casierii? Sunt imuni la bpa?”

„Opriți planeta, vreau să cobor”

„Doamna vorbește „pe bune” sau face glume?”

„ANAF știe?”

„La mine se dezechilibrează doar portofelul” 

Ligia Pop a studiat muzica la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi, este consilier în nutriție și raw food chef, conform site-ului personal. În plus, ea a absolvit cursul de nutriție organizat de americanul David Wolfe. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.