„Nu fac duș și o săptămână”. Charlize Theron ne împărtășește trucurile de frumusețe

0
Charlize Theron

Cunoscută pentru aspectul ei uimitor și frumusețea atemporală, Charlize Theron are câteva secrete de frumusețe în mânecă. La fel ca toate mamele singure, actrița nu are prea mult timp pentru ea însăși, iar multe dintre trucurile de frumusețe pe care le folosește sunt prietenoase cu bugetul și ușor de urmat.

Ocazional sare peste dușuri.

Deși nimic nu se simte mai bine decât un duș fierbinte după o zi lungă, dușul făcut prea des îți poate usca pielea, poate provoca mătreață și poate face părul să arate gras. Charlize Theron recunoaște că nu crede că este necesar să faci un duș în fiecare zi și că poate trece câteva zile fără baie. „Sunt o fată dură și nu pot face duș timp de o săptămână – sunt bine cu asta”, a spus ea .

Nu uită niciodată să aplice crema de protecție solară.

Purtarea de protecție solară este unul dintre cele mai sănătoase lucruri pe care le poți face pentru frumusețea ta, deoarece ajută pielea să rămână fără riduri mai mult timp și ține la distanță alte semne de îmbătrânire. Actrița sud-africană este o mamă ocupată, dar nu iese niciodată din casă fără crema de protecție solară.

„Ne trezim foarte devreme în casa mea – 5:45 am. Sunt o mamă singură care încearcă să pregătească doi copii, să împacheteze cutiile de prânz și să nu pierd autobuzul. Când mă trezesc, îmi clătesc fața și îmi pun protecție solară”, a spus ea.

Folosește ulei de ricin pentru părul ei.

Deși nu există dovezi că aplicarea uleiului de ricin aduce beneficii părului, mulți oameni susțin că folosirea acestuia le face părul să crească mai repede și să arate mai bogat. Charlize Theron crede că acest ulei ușor accesibil îi hrănește părul și îl ajută să arate cel mai bine.

„Mi-l pun pe sprâncene și pe scalp o dată sau de două ori pe săptămână. Cu siguranță mi-a făcut părul mai gros”, a spus ea.

Acordă prioritate rutinei sale de îngrijire a pielii pe timp de noapte.

Deși este foarte important să te demachiezi înainte de culcare, Charlize Theron recunoaște că uneori uită de asta. „Ești obosit, te trezești uitând că nu te-ai spălat pe față cu o seară înainte… Cred că toți facem asta din când în când”, a spus ea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.