Noul sezon AMERICA EXPRESS va începe din toamnă. Cine sunt primii concurenți confirmați

0

Nouă echipe vor porni în curând în aventura vieții lor. Până la momentul actual, s-a aflat că Alexia Eram și fratele ei, Roxana Ciuhulescu și soțul ei, dar şi Iulia Albu împreună cu partenerul ei, se vor lupta pentru marele premiu.

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, primele vedete, care au semnat pentru participarea la America Express 2023, sunt Tavi Clonda și Gabriela Cârstea.

„De abia aștept să merg la America Express. Îmi doresc să particip împreună cu soția mea, desigur. Am ceva emoții, trebuie să vedem daca pe ea o lasă să meargă, e mai greu când ai emisiune zilnică, LIVE. Noi doi, ca și cuplu, ca și concurenți, îi vom cam bate pe toți, suntem competitivi, sinceri, ne cunoaștem foarte bine, ne știm calitățile și defectele, știm când să lăsăm fiecare de la noi, dar și când să-l completăm pe celălalt. Nu o să ne stea nimeni în față, sunt convins. Gabriela le-a spus organizatorilor că face orice, doar să nu o bage în apă mare și să nu mănânce scârboșenii. Asta e, o să pierdem probabil proba asta. Dar o să câștigăm altele. La Survivor nu m-aș duce, acolo e crunt, mult prea dificil”, a dezvăluit soțul Gabrielei Cristea pentru sursa menționată anterior.

Alexia Eram (22 de ani), fiica Andreei Esca, a acceptat provocarea de a merge la America Express! Iubita lui Mario Fresh va pleca în cursa de la Antena 1 alături de fratele său, Aris Eram (19 ani). 

Iulia Albu şi iubitul ei vor participa la America Express

Nu ar fi pentru prima dată când Iulia Albu participă la această emisiune. În trecut, a fost prezentă la emisiune în calitate de invitat, în Asia Express – pe Drumul Împăraților, ediție difuzată în 2021.

La ceva timp după, invitată la emisiunea moderată de Dan Capatos, vedeta de televiziune a mărturisit că nu ar spune nu unei astfel de provocări.

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”, spunea atunci Iulia Albu.

De asemenea și Roxana Ciuhulescu și soțul său, Silviu Bulugioiu vor participa în noul sezon America Express! Romică Țociu se alătură celor care au acceptat provocarea de a-și petrece câteva luni din viață în America Latină. Actorul nu va fi alături de vreun coleg de breaslă, ci va merge în evenimentul vieții alături de Daria, fiica sa.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.