Noua substanță pusă cu pipeta în băuturile din cluburi. O singură picătură poate duce la deces

0

O nouă substanță psihoactivă face ravagii în cluburile de fițe din București.

Traficanții numesc acest drog ”G”, care se pronunță ”gi” sau Gina. El se găsește în stare lichidă și se consumă doar în combinație cu suc sau energizant, niciodată cu alcool.

Fiind nouă pe piață substanța reprezintă un adevărat pericol pentru că traficanții și implicit consumatorii nu cunosc exact modul de preparare și doza corespunzătoare pentru a nu duce la deces. O picătură în duce la comă și poate ucide.

Are același efect ca GHB, drogul violului sau drogul post party, doar că este mult mai ușor de administrat, fiind lichid.

”G” se găsește pe piață în stare lichidă, în sticle mici de câteva zeci de ml, de genul celor folosite pentru picăturile nazale. Se aplică cu pipeta, iar cantitatea este apreciată “din ochi” pentru a obține efectul dorit.

Dozajul se face în funcție de greutatea fiecărui individ. Odată ingerată, substanța își face efectul în câteva zeci de minute, timp în care victima devine euforică sau/și își pierde cunoștința. Scopul său fiind violul sau/și exploatare sexuală, potrivit ziare.com.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.